Català / Castellano

Que fem?

[ACTIVITATS LÚDICO-FORMATIVES]

Fen click sobre cada servei es desplegarà la informació detallada

Xerrades i conferències

S’ofereixen xerrades i conferències sobre temes molt variats, d’interès per a les persones de la tercera edat. Destacant els següents temes: vacunació de la grip, higiene personal, alimentació, seguretat vial, enganys, estalvi energètic, etc. L’objectiu és ajudar a que les persones grans i les seves famílies puguin desenvolupar-se millor en el seu entorn habitual.

Festes i excursions

Es fan excursions curtes (a 40 Km. de Barcelona) en autocar i es fomenta i compagina la cultura amb la diversió. Cada any, abans de Nadal, es realitza el dinar de germanor de cap d’any en el Restaurant “Can Traver” de Bigues i Riells (Barcelona); en aquesta excursió assisteixen els voluntaris que presten els seus serveis a l’Obra Social. Cada any acudeixen al nostre centre el grup polític de Convergència i Unió, els quals realitzen regals als usuaris del menjador: el dia de la Rosa (el 23 d’abril) amb llibres i roses i dies abans de Nadal (el 21 de desembre) amb regals pels avis.

Coral

> Voluntaris: 1 persona

> Horari d’atenció: dijous de 6 a 7 de la tarda

Un professor de música dirigeix al grup de persones grans que assisteixen a la coral. Amb aquesta activitat es fomenta el sentit del treball en grup i serveix com a exercici per potenciar la memòria, l’amistat i la cultura, reduint l’aïllament.

Santa Misa

Voluntaris: 1 capellà

Horari d’atenció: el segons i quart dimecres de cada mes a les 12.30 del migdia

Es fa una missa en el mateix gimnàs de l’Obra Social amb l’assistència d’un capellà.

Casal de gent jove i cinema

> Voluntaris: 12 persones

> Horari d’atenció: dos dissabtes al mes de 4.30 a 7 de la tarda

Es fan jocs, xerrades, cinema, berenars... La finalitat és la de potenciar l’amistat entre la gent gran i pal•liar el greu aïllament de la gent gran a casa seva.

Piscina

El centre esportiu “Esportiu Claror” (Carrer Sardenya, 333, 08025 de Barcelona) afavoreix a les persones grans del nostre centre l’accés a la seva piscina amb un monitor per a impartir cursos de natació i amb descomptes especials.

piscina